Sobna vrata LIP BLED

Unikatnost sobnih vrata i doma

Unikatni dizajn i kreiranje u skladu s vašim željama ističe iskoristivost kombinacija različitih površina drveta i dodatno oplemenjuje vaš dom intimnošću, raznolikošću, elegancijom i sigurnošću.

Na prvi pogled slična vrata razlikuju se u furniru, intarzijama i skladno ističu kombinacije domaćeg i egzotičnog drveta kojeg pretvaramo u prava mala remek-djela u brojnim kombinacijama s obzirom na izbor boja, doradu i detalje.

Širok izbor sobnih vrata i standardne dimenzije

S izvanredno širokim programom standardnih dimenzija okvira i njihovom dimenzijskom prilagodljivosti s 65 mm70 mm i 75 mm širine obloga ili s renovacijskim okvirom naši se proizvodi u potpunosti prilagođavaju potrebama i zahtjevima  klijenata.

Podkategorije

  • Furnirana sobna vrata

    Furnir je proizvod od piljevine, rezanja ili ljuštenja drvenog materijala. Ti postupci u proizvodnji omogućuju ekonomično korištenje drvenog materijala te prirodniji i masivniji izgled površine proizvoda sa svim prirodnim značajkama. Upotrebom različitih tehnika rezanja ili ljuštenja furnirskih listova, moguće je proizvesti površinu okomite, vodoravne ili kose izvedbe.

Ovdje su 166 proizvoda.

Prikazuje 1-12 od 166 proizvoda

Aktivni filteri