Tetra d.o.o.

Unutarnja vrata i oprema prema Vašim potrebama.

Ponosni smo na uspješno poslovanje već 28 godina. Od samih početaka Tetra se uspješno bavila prodajom svih vrsta građevinskih materijala i na taj način oko sebe okuplja zavidni broj građevinski kompanija. Od 1998 Tetra u novoizgrađenoj poslovnoj zgradi u neposrednoj blizini Arene Zagreb otvara salon unutarnjih vrata koji uspješno posluje skoro 20 godina na istoj lokaciji. Naglasak je na visokokvalitetnoj unutarnjoj stolariji slovenskog drvnog proizvođača Lip Bled ali se mogu pronaći unutarnja vrata talijanskog proizvođača Faller Legno, austrijskih proizvođača Jeld wen, kao i brand Donau, te još jednog slovenskog proizvođača Lesna d.d.

U našem salonu možete vidjeti gotovo kompletan asortiman Lip Bled vrata, preko  50-ak modela što ga čini većim salonom u Hrvatskoj.

Lip Bled prati svjetske trendove i izlaže na svim većim sajmovima u Europi tako da je asortiman prilagođen svakom kupcu.

Uz sobna vrata nudimo širok izbor okova renomiranih proizvođača Hoppe, Entech, Fimet i mnogih drugih ali i protuprovalna vrata Securemme. Nudimo protuprovalna vrata u raznim dimenzijama i širokom paleta boja. Iza nas su mnogi uspješno odrađeni projekti po cijeloj Hrvatskoj, što stambeni ili poslovni kompleksi, apartmani na moru, vikendice, vrtići ili škole.

Zaposlenici Tetre rade izmjeru , dostavu i montažu unutarnjih vrata prije svega s naglaskom na vlastitom osoblju, iznimno rijetko koristimo vanjsku kooperante.

Naši stručni djelatnici u salonu će Vam prezentirati i pojasniti razlike između svakog modela te na taj način možete uskladiti boje i materijale prema unaprijed zadanim kriterijima.

Tetra d.o.o.